Sunt numai motive bune  veniți la clinica noastră

Clinica a fost fondată în anul 1999 de către Dr. Cojocaru Mihai, cu dorința de a oferi servicii stomatologice de cea mai bună calitate și cu aparatură de ultima generație, în orașul Brașov.

 oferim o gamă completă de proceduri și tratamente stomatologice, la prețuri corecte pentru toți pacienții noștri. Tratamentele sunt oferite de medici cu mare experiență în domeniu, puși la punct cu orice noutate apărută în domeniu.

Galerie imagini

visit-img

Misiunea noastră

Suntem una dintre cele mai bune echipe de stomatologi din Brașov. Am pornit la drum împărtășind un ideal comun, acela de a face din sănătatea dumneavoastră dentară preocuparea noastră de zi de zi.  vom oferi un zâmbet strălucitor și sănătosfolosind cele mai bune materiale, tehnologie de ultimă generație și cele mai avansate cunoștințe și practici din domeniu.

Veți trăi alături de noi o experiență remarcabilă și relaxantă în vreme ce noi ne vom concentra doar pe confortul dumneavoastră.

Viziune & Valori

Dorim  ajungem cea mai bună echipă de medici stomatologi, iar pentru aceasta nu ne abatem de la misiunea noastră și ne folosim de toate valorile pe care le deținem. Printre acestea enumerămexcelență – deoarece muncim din greu  fim cei mai buni în tot ceea ce facem; responsabilitatea – deoarece răspundem pentru toate acțiunile noastre; respectul – deoarece respectăm toate opiniile și ideile colegilor sau pacienților noștri și diversitatea – deoarece aceasta este cea mai bună cale către cunoaștere și inovație.

Urmându-ne valorile în tot ceea ce facem vom ajunge într-o bună zi  ne îndeplinim viziunea.

Pe ce se bazează succesul clinicii Denta Nova

Echipă talentată

Succesul clinicii noastre se bazează în primul rând pe experiența acumulată de medicii noștri stomatologi prin anii indelungați de studiu și de practică.

Tratamente moderne

Doriți să scăpați de frica mersului la dentist? Veniți la clinica noastră! Aici metodele folosite de medici sunt de ultimă generație, cât mai puțin invazive, nedureroase.

Prețuri corecte

Medicii noștri specialiști nu numai că folosesc aparatura și metode de ultimă generație dar și prețurile la care aveți parte de aceste servicii sunt doar cele corecte!

Consultații de urgență

În cazul în care aveți vreo urgență, nu ezitați să ne contactați! Vom face tot posibilul pentru a vă da toată atenția necesară și a vă trata cat mai rapid cu putință.

Depunem orice efort necesar pentru ca pacienții noștri să-și recapete zâmbetul strălucitor și sănătos!

Top