Str. Zizinului Nr. 29 Bl. 9 Sc. C Brasov

Gama de servicii oferite de clinica noastra

Oferim servicii de calitate pentru un numar mare de pacienti din orasul Brasov.
Vedeti mai jos o parte dintre aceste servicii.

Tratamente gingivale

Semnele şi simptomele clasice ale gingivitei sunt gingiile înroşite, tumefiate, sensibile la durere, care sângerează la periaj.

Mai mult...

Chirurgie implantara

Se adresează atât tinerilor, cât și pacienților vârstnici și oferă soluții simple, sigure, dar și confortabile, pe care protetica simplă nu le oferă în totalitate.

Mai mult...

Parodontologie

Bolile parodontale sunt afecţiuni cronice de natură infecţioasă, cauzate de flora microbiană din cavitatea bucală ce afectează gingia.

Mai mult...

Tratamente dentare

Caria dentara este un proces distructiv cronic al tesuturilor dure ale dintelui constituind, prin complicatiile sale, cea mai frecventa cauza de pierdere a dintilor.

Mai mult...

Igienizare

La fiecare vizita efectuam o decontaminare bacteriana laser, fara durere pentru prevenirea bolii parodontale.

Mai mult...

Tratamente protetice

Restaurarile dentare sunt realizate cu materiale si tehnici moderne, beneficiind de toata atentia acordata acestui domeniu de actualitate.

Mai mult...

Tratamente chirurgicale

In cadrul clinicii noastre, puteti beneficia de tratamente chirurgicale efectuate de echipa noastra de medici specialisti ce au la dispozitie aparatura necesara.

Mai mult...

Radiografii dentare

Radiografiile dentare efectuate in cadrul Clinicii Denta Nova au o mare precizie si un nivel al radiatiilor scazut. Radiografiile dentare sunt necesare medicului dentist deoarece ofera detalii ce nu pot fi altfel obtinute, detalii esentiale pentru stabilirea unui diagnostic complet si corect in vederea efectuarii unei manopere medicale potrivita afectiunii de care suferiti. Multe afectiuni […]

Mai mult...

Depunem orice efort necesar pentru ca pacientii nostri
sa-si recapete zambetul stralucitor si sanatos!

Top