Str. Zizinului Nr. 29 Bl. 9 Sc. C Brasov

Sunt numai motive bune sa veniti la clinica noastra

Clinica a fost fondata in anul 1999 de catre Dr. Cojocaru Mihai, cu dorinta de a oferi servicii stomatologice de cea mai buna calitate si cu aparatura de ultima generatie, in orasul Brasov.

Va oferim o gama completa de proceduri si tratamente stomatologice, la preturi corecte pentru toti pacientii nostri. Tratamentele sunt oferite de medici cu mare experienta in domeniu, pusi la punct cu orice noutate aparuta in domeniu.

Galerie imagini
visit-img

Misiunea noastra

Suntem una dintre cele mai bune echipe de stomatologi din Brasov. Am pornit la drum impartasind un ideal comun, acela de a face din sanatatea dumneavoastra dentara preocuparea noastra de zi de zi. Va vom oferi un zambet stralucitor si sanatos, folosind cele mai bune materiale, tehnologie de ultima generatie si cele mai avansate cunostinte si practici din domeniu.

Veti trai alaturi de noi o experienta remarcabila si relaxanta in vreme ce noi ne vom concentra doar pe confortul dumneavoastra.

Viziune & Valori

Dorim sa ajungem cea mai buna echipa de medici stomatologi iar pentru aceasta nu ne abatem de la misiunea noastra si ne folosim de toate valorile pe care le detinem. Printre acestea enumeram: excelenta – deoarece muncim din greu sa fim cei mai buni in tot ceea ce facem; responsabilitatea – deoarece raspundem pentru toate actiunile noastre; respectul – deoarece respectam toate opiniile si ideile colegilor sau pacientilor nostri si diversitatea – deoarece aceasta este cea mai buna cale catre cunoastere si inovatie.

Urmandu-ne valorile in tot ceea ce facem vom ajunge intr-o buna zi sa ne indeplinim viziunea.

Pe ce se bazeaza succesul clinicii Denta Nova

Echipa talentata

Succesul clinicii noastre se bazeaza in primul rand pe experienta acumulata de medicii nostri stomatologi prin anii indelungati de studiu si de practica.

Tratamente moderne

Doriti sa scapati de frica mersului la dentist? Veniti la clinica noastra! Aici metodele folosite de medici sunt de ultima generatie, cat mai putin invazive, nedureroase.

Preturi corecte

Medicii nostri specialisti nu numai ca folosesc aparatura si metode de ultima generatie dar si preturile la care aveti parte de aceste servicii sunt doar cele corecte!

Consultatii de urgenta

In cazul in care aveti vreo urgenta, nu ezitati sa ne contactati! Vom face tot posibilul pentru a va da toata atentia necesara si a va trata cat mai rapid cu putinta.

Depunem orice efort necesar pentru ca pacientii nostri
sa-si recapete zambetul stralucitor si sanatos!

Top